Prisiminus blynelius iš kiaušinių ir banano


Labas rytas, su Jumis sveikinasi mergina iš Kaišiadorių ;D Ech… Turėčiau dabar ruoštis paskutiniam egzaminui ir skaityti teismo medicinos užrašus, bet širdis man to neleidžia daryti- per daug norisi papildyti šį blog’ą ;D Kuo gi aš jį šiandien pildysiu? Ogi nauju ir labai paprastu blynų receptu :P Įsikipkite tvirtai į savo kelnes, nes liksite nublokšti- o jei ne, tiesiog nueikite į virtuvę ir pagaminkite šiuos blynus ;D Ne, prieš tai į parduotuvę, arba tiesiog paskambinkite savo šeimos nariui, kad nupirktų reikiamų produktų, haha ;D Atleiskite, šiandien kalbu labai nerišliai, matyt, per daug džiaugiuosi nuostabiu oru ;DD

Kiaušinių ir bananų blyneliai su rikotos sūriu

DSC01733rrrr

2 kiaušiniai;
1 didelis bananas;
2 šaukštai rikotos sūrio;
Šaukštelis cinamono;
Šaukštelis kvietinių sėlenų.

Lėkštutėje sutriname bananą ir jį sumaišome su dviejais šaukštais rikotos sūrio, kitame inde išplakame kiaušinius ir juos sumaišome su banano ir sūrio mase (bananas neturi būti sutrintas idealiai, geriau, kad pasiliktų nesutrintų gabalėlių). Įdedame šaukštelį cinamono ir kvietinių sėlenų. Viską išmaišome. Į keptuvę įpilame aliejaus ir kepame blynelius :) Nepražiopsokite- blynelių viena pusė iškepa labai greitai :)

DSC01731

Banana pancakes with ricotta cheese

2 eggs;
1 banana;
2 tbsp. ricotta cheese;
1 tsp cinnamon;
1 tsp wheat bran

Mash your banana with a fork and mix it with 2 tbsp of ricotta cheese (your banana doesn’t have to be mashed perfectly, you can leave some chunks). Then beat eggs and add in your mixture of ricotta cheese and banana. The last step is to add in cinnamon and wheat bran- mix everything together and bake pancakes on a frying pan:)

DSC01734

Parašykite komentarą